Børn i SUP'R

Kære forældre. 

I har eller overvejer, at melde jeres barn til Intro 1 hos SUP'R. 
Det er vi glade for, børn er også velkomne hos os. 
Et børnemedlemsskab hos os koster 400kr årligt.
Modsat voksne har vi ikke våddragter til børn i supforeningen, dem skal i selv købe. Om sommeren anbefaler vi en 3 mm våddragt, de kan købes til en pris af ca 4-500kr.

Som forælder til et barn i supforeningen skal i selv deltage på det hold børnene deltager på, med mindre barnet kan deltage på "voksen" niveau styrkemæssigt, og følge de anvisninger instruktøren giver.

Når et barn tilmeldes intro vil holdet blive afviklet i havnen hvis vinden er stærk, og hvis der er fladt vand kan vi afvikle på åbent hav.

Når barnet engang er "frigivet" og har bevist det bla kan svømme 300m på åbent hav og kravle op på boardet ved egen hjælp, vil det være muligt at deltage på lige vilkår med voksne. 
Vær dog opmærksom på hvilke hold barnet tilmeldes. Står der "tur for øvede" kræves det kan man kan følge et højere tempo, og der ventes ikke.

Når forældre og børn har bestået frigivelsen, kan i selv som familie tage på vandet uden instruktør, - børn under 18 må dog ALDRIG færdes alene på vandet, selvom de er frigivet.

Der er hold for alle, og vi glæder os til at se jer på vandet.

Mange sup-hilsner fra bestyrelsen

Billede
B%20sup